Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 1 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
85 gl1200
Won't start. Replace voltage regulator, and redid some wires and heat shrink. Turn key to acc, have radio and driving lights, turn to on, no reading on the dash, and radio and driving lights go out. Have checked back to regulator and have resistence. Any ideas would be helpful.

Thanks,
Bruce
Reply
#1 11-19-2012, 01:49 PM,
BruceFish Wrote:Won't start. Replace voltage regulator, and redid some wires and heat shrink. Turn key to acc, have radio and driving lights, turn to on, no reading on the dash, and radio and driving lights go out. Have checked back to regulator and have resistence. Any ideas would be helpful.

need exact model of 85 1200 you are referring too
in reference to claim "redid some wires" any idea which ones you are referring to?

with key on,which fuses have power if any?
1987 Aspencade 129K
1986 SEI 93K
2014 Tri-Glide HD 17K

Hancock,MD
Reply
#2 11-19-2012, 02:59 PM,
Sorry, its an asp. and the wire that was burnt was the r/w, which goes back to the regulator. Checked that and I have continuity.
Thanks
Reply
#3 11-19-2012, 03:22 PM,
Does it even try to start?
1986 SEi Limited Edition. 1985 Aspencade
If it's not broke, I can fix that!
Reply
#4 11-19-2012, 04:26 PM,
Since the dash is dark, the answer is no,nada, nothing. Even tried to see if jump would work, nope. Like I said, with key on ass, radio works. Turn key to on, no radio.
Reply
#5 11-19-2012, 04:29 PM,
Will try the fuses, but have checked all and they appear to be good.
Reply
#6 11-19-2012, 04:30 PM,
Sounds to me like an ignition switch problem. Might try taking it out and cleaning it
1986 SEi Limited Edition. 1985 Aspencade
If it's not broke, I can fix that!
Reply
#7 11-19-2012, 05:01 PM,
Thanks Frank thats kinda where I am also. Does anyone know a way to get that out?

Bruce
Reply
#8 11-19-2012, 05:51 PM,
have you checked the main 30 amp fuse very closely,its possible that it has a fairline fracture that would pass enough current for the radio on accessory but not enough current with key on
1987 Aspencade 129K
1986 SEI 93K
2014 Tri-Glide HD 17K

Hancock,MD
Reply
#9 11-19-2012, 07:23 PM,
If you mean the 30 amp fuse in the voltage regulator, its brand new, and so are the fuses. Is there another 30 amp fuse I should be looking at?

Bruce
Reply
#10 11-19-2012, 07:27 PM,
Are you talking about the fuses under the left side glove box? If that is where you mean, then no, but I will for sure.

Bruce
Reply
#11 11-19-2012, 07:29 PM,
check the connector at the starter solenoid very closely for connection problems
after that i'd start looking at the ignition switch circuit and connector C80
1987 Aspencade 129K
1986 SEI 93K
2014 Tri-Glide HD 17K

Hancock,MD
Reply
#12 11-19-2012, 07:48 PM,
Thanks, I will look at this tomorrow morning. Do you know how to get the ignition switch out?

Bruce
Reply
#13 11-19-2012, 08:20 PM,
you can make checks at the C80 connector on outside of right fairing w/o pulling the ignition switch out
1987 Aspencade 129K
1986 SEI 93K
2014 Tri-Glide HD 17K

Hancock,MD
Reply
#14 11-19-2012, 08:22 PM,
Sorry, but I do not know where the C80 connector is located. Howwould I know it? What does it look like?

Bruce
Reply
#15 11-19-2012, 08:23 PM,


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | GL1200 GOLDWINGS | Return to Top | | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication
google-site-verification: googled4b4fe31e07b65d8.html