Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 3.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
missing vacuum hose....
I just noticed I am missing a hose on carb #3.

Take a look and tell me where it goes?

[Image: IMAG0303.jpg]
Reply
#1 12-12-2010, 09:19 PM,
I don’t think there’s supposed to be one there; it’s a plugged port, unless it’s a California thing. Here’s a pic of mine with all the hoses still attached.


Attached Files
.jpg   Carb 010a.jpg (Size: 95.77 KB / Downloads: 661)
For what is a man profited, if he shall gain the whole world, and lose his own soul? Matthew 16:26
For the love of money is a root of all kinds of evil. 1 Timothy 6:10
Reply
#2 12-13-2010, 11:51 AM,
I found these on the web a couple years back when I first pulled my carbs and changed all my vacuum hoses. I hope they help.

Ed


Attached Files
.gif   GL1200hoses.gif (Size: 243.73 KB / Downloads: 643)
.gif   GL1200hoses2.gif (Size: 173.1 KB / Downloads: 650)
1986 Honda GL1200 Interstate
Reply
#3 12-13-2010, 01:59 PM,
Thanks for the help..I plan on changing all my vacuum lines so both those pics help a bunch.
Reply
#4 12-13-2010, 02:45 PM,
It appears you have the California model as it looks like you have a purge control valve. I agree, it looks like a plug, though the picture is so close, it is hard to get my bearings. Does the bike run? If so, how well does it run? Keep us posted.

-Ride On
enjoying the view from the saddle....... due mainly to the people and information found within this site
Reply
#5 12-16-2010, 03:22 PM,


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Vacuum hose routing & ICU after a rebuild 12 1,022 01-16-2011, 04:38 AM
Last Post: admin
  vacuum hose wingrider1 6 398 03-19-2010, 02:34 PM
Last Post: Guest

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | GL1200 GOLDWINGS | Return to Top | | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication
google-site-verification: googled4b4fe31e07b65d8.html