Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 3.33 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Won't Start
Good morning my '85 Ltd was on it's way to work after 4 miles, stopped at a light and engine, and all electric stopped. Wiggled battery terminals and check fusable link too. Anyone have any ideas from here?

Earl jumped in and helped me out! , So after work last night, I graped up some tools and had my wife drop me off. I first checked the battery and it was over 12 volts, tracked the leads back down the positive terminal. Checked the first dog bone fusible link with test light,and it was good. Then found the one I didn't know about until talking with Earl and Bingo, burned in half. I bought alone some lamp cord and made a jumper wire. Drive away in 15 minutes :-)
Thanks to Earl for the assistant!!!!

Stopping at Auto Parts store for fuse holders later today!
John - Space Coast, Florida
Reply
#9 03-30-2012, 07:12 AM,


Messages In This Thread
Won't Start - by tgsguitar - 04-22-2010, 09:04 AM
Re: Won't Start - by dwitgoldwing - 04-22-2010, 09:42 AM
Re: Won't Start - by Guest - 04-22-2010, 10:44 AM
Re: Won't Start - by admin - 04-22-2010, 12:28 PM
Re: Won't Start - by Guest - 04-22-2010, 01:52 PM
Re: Won't Start - by tgsguitar - 04-23-2010, 08:19 PM
Re: Won't Start - by roscoepc - 04-23-2010, 09:12 PM
Re: Won't Start - by admin - 04-24-2010, 08:32 AM
Re: DOA stopped at light and everything dead - by johntrudeau - 03-30-2012, 07:12 AM
Re: Won't Start - by neoracer - 03-30-2012, 07:38 AM
Re: Won't Start - by admin - 03-30-2012, 11:58 PM
Re: Won't Start - by seabee - 03-31-2012, 02:38 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | GL1200 GOLDWINGS | Return to Top | | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication
google-site-verification: googled4b4fe31e07b65d8.html